Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan?

< Alle onderwerpen

Je gaat naar Mijn.IkWerkindeZorg.nl, vult je inloggegevens in en klikt op ´Ga verder´. Je scherm opent op het dashboard. Bovenaan de pagina, rechts naast ´Dashboard´, zie je ´Portfolio´ staan. Klik op ´Portfolio´ en vervolgens op het oranje icoontje (poppetje met potlood). Je eigen Digitale Portfolio wordt geopend op je scherm. Klik op het tabblad ´Persoonlijke gegevens´.

Dit is de plek waar je je persoonlijke gegevens kunt in- en aanvullen en op een later moment bewerken indien nodig.

Om te starten met het aanpassen van je persoonlijke gegevens, klik je op het grijze icoontje (poppetje met potlood). Je ziet nu de tabbladen ´Persoonlijk´, ´Adres´, ´Communicatie´ en ´Werk & Opleiding´. Het is belangrijk dat je deze vier tabbladen zo volledig mogelijk aanvult met de gevraagde informatie. Zo ben je voor ons vindbaar en kunnen we zo snel en precies mogelijk de juiste koppeling maken tussen zorgvraag en de juiste professional!

Volgende Hoe upload ik een document?