Hoe plaats ik een bericht in de IkWerkInDeZorg Community?

< Alle onderwerpen

Je gaat naar Mijn.IkWerkindeZorg.nl, vult je inloggegevens in en klikt op ´Ga verder´. Je scherm opent op het dashboard. Rechts onder ´Mijn Apps´ zie je in de lengte de laatst geplaatste berichten in de Online Community staan. Klik met je muis op het icoontje van de 3 zwarte bolletjes onder elkaar.

Klik op ´Nieuw community artikel´.

Kies een Categorie. Wanneer je een categorie hebt gekozen, kun je starten met het invoeren van je Titel en daaronder je tekst. Klik vervolgens op ´Opslaan´ en je hebt een artikel geplaatst op de IkWerkInDeZorg Community!

Vorige Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan?
Volgende Hoe upload ik een document?