Matching

Voor de zorgverlener

Flexibel werken zoals jij wilt

Wil jij als zelfstandig zorgverlener in de jeugdzorg sneller gevonden worden en gematcht worden aan zorgvragen waar al een indicatie voor is? Dan moet je bij ons zijn!

Wij zijn een onafhankelijk platform die zich inzet om wachtlijsten in de jeugdzorg te voorkomen. We werken daarom samen met flexibele krachten (ZZP-ers, eerstelijnspraktijken en zorgorganisaties) om vraag en aanbod zo goed mogelijk in te vullen. 

Door je als zorgverlener bij ons in te schrijven, heb je veel flexibiliteit, jij bepaalt tenslotte waar en wanneer je beschikbaar bent. Bovendien verzorgen wij de administratieve randzaken voor jou, zoals het versturen van de facturen en vind je op ons platform beschikbare opdrachten. 

Zo zorgen wij er voor dat jij bezig kunt zijn met wat jij het beste kunt:
het verlenen van zorg

Voordelen voor zorgverlener

Er zijn vele voordelen als jij als zelfstandige zorgverlener aansluit bij ons platform. We hebben ze hier voor je opgesomd.

Betrouwbare organisaties

Wij gaan alleen een samenwerking aan met zorgorganisaties waar we een goede relatie en rechtstreeks contact mee hebben. Zodat jij je zoveel mogelijk op het zorg verlenen kan richten.

Minimale kosten

Geen inschrijfkosten! Wij vragen voor onze diensten slechts €1,- (incl. btw) per uur dat jij zorg geleverd hebt. Dat gaat niet in onze zakken of een duur kantoor, maar investeren we weer in ons platform. Zo maken we de zorg beter! ​

Verschillende opdrachtgevers

Als ZZP’er dien je voor de Belastingdienst verschillende opdrachtgevers te hebben. Via ons platform gaan jouw facturer rechtstreeks naar hen. En zij betalen jou ook rechtstreeks uit, zodat zij ook voor de fiscus jouw opdrachtgever zijn.

Facturatie geregeld

Via ons platform factureer jij rechtstreeks aan de zorginstellingen. En zij betalen jou rechtstreeks uit. Wij kunnen onze opdrachtgevers ondersteunen met het eenvoudig en snel verwerken van betaalbestanden, zodat jij zo snel mogelijk jouw geld kunt ontvangen.

Flexibel werken

Laat via ons platform weten wanneer je aan de slag wilt. Kan je een keer niet? Dan is dat geen probleem. Dan zoeken wij verder.

Eindejaar overzicht

Ontvang elk jaar een overzicht met al jouw opdrachtgevers en de omzet die je daar gefactureerd hebt. Te gebruiken bij de accountant controle van jouw cijfers.

Werken in jouw kennisgebied

Door jouw bevoegd en bekwaamheden en expertises bij te houden in jouw digitale portfolio, kunnen wij binnenkomende aanvragen nog beter op jou matchen. Zo krijg jij steeds meer op maat gesneden opdrachten.

Overeenkomsten geregeld

Wij zorgen dat alle overeenkomsten tussen jou, ons en de opdrachtgever verzorgt worden. Die kan je eenvoudig digitaal ondertekenen via een e-mail. Uiteraard helpen we je hier dan bij.

Volledig geïnformeerd

Op het moment dat jij gematcht bent aan een opdracht, heb jij ook direct alle informatie over de aanvraag beschikbaar via ons platform.
Met daarbij alle gegevens van de aanvrager, mocht je nog extra informatie willen uitvragen (de warme overdracht).

Als eerste bij ons nieuwe cursusaanbod

Ingeschreven zorgprofessionals worden als eerste geïnformeerd op nieuwe modules in ons cursusaanbod. Zo heb jij als eerste de mogelijkheid om je aan te melden voor bijscholingsdagen, e-learning te volgen of interessante artikelen uit jouw vakgebied te lezen. 

Betrokken support

Kom je toch ergens nog niet helemaal uit?
Dan zitten wij voor je klaar om je verder op weg te helpen. Bel of e-mail ons!
support@ikwerkindezorg.nl of 085-1300436

Online community

Ingeschreven zorgprofessionals krijgen toegang tot onze landelijke online community. Zo heb je een netwerk om je heen van zorgverleners die expertise hebben binnen de geboorte - en jonge kind keten. 

Vragen en antwoorden

Op dit moment matchen wij vooral ten behoeve van de jeugdzorg en de gehandicaptenzorg. De zorgorganisaties waar we nu mee matchen zijn vooral gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. En we matchen zorgprofessionals aan aanbod voor ouders (volwassen GGZ). Daarnaast is er de mogelijkheid om via ons gematcht te worden aan plekken binnen de kinderopvang en Integrale Kindcentra (peuterspeelscholen). 

Wij vragen slechts €1,- (incl. BTW) per gewerkt uur dat jij aan de opdrachtgever factureert.

Je kunt bij ons aan de slag zodra je als zelfstandig zorgverlener actief bent. Dat betekent dat jij een inschrijfnummer van de KvK hebt. Zorg dat je dan alles bij elkaar hebt en ons inschrijfformulier kunt invullen. De inschrijving is kosteloos. Je betaalt pas, als je daadwerkelijk gematcht wordt. 

Jij kunt direct na een gewerkte dienst jouw uren indienen. Heb je meer gewerkt dan ingepland, dan kun je dit laten weten.
Dan zorgt onze matcher dat dit afgestemd wordt met de opdrachtgever.

Wij verwerken jouw ingediende uren tot een factuur en sturen deze naar de opdrachtgever. Zij zullen het verschuldigde bedrag vervolgens overmaken naar jouw (zakelijke) bankrekening.  Wij zorgen er daarbij direct voor dat jouw afdracht verrekend wordt.

Nee, het leveren van zorg is vrijgesteld van BTW. Over de diensten van IkWerkindeZorg wordt wel BTW verrekend. De €1,- die wij verrekenen is dan ook incl. BTW.

We hebben zelf veel ervaring in de jeugdzorg, zowel in loondienst als zelfstandig. We weten dus hoe fijn het is als alle administratie voor je geregeld wordt en jij je aandacht kan houden bij het kind en het gezin. Ook weten we dat het best een zoektocht is om als zelfstandige de juiste wegen te vinden. Er komen allerlei vragen op je af; van zorginhoudelijke vragen zoals “Welke methodiek is handig om te gebruiken” en “Hoe integreer ik e-health in mijn zorgtrajecten” tot aan “hoe vind ik mijn klanten” en “hoe regel ik mijn BTW”. 

Wij zijn dan ook een full service bureau, en denken graag op alle lagen met je mee. Je krijgt bij ons de technisch administratieve ondersteuning, en ook een netwerk met andere professionals om je heen. Bovendien is onze servicedesk bemand met professionals die de zorg kennen, zodat we ook goed met je mee kunnen denken. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je nog wat meer toelichting. Neem dan contact met ons op.