Zorgverleners

Flexibel werken zoals jij wilt

Wil jij als zelfstandig zorgverlener in de jeugdzorg sneller gevonden worden en gematcht worden aan zorgvragen waar al een indicatie voor is? Dan moet je bij ons zijn!

Wij zijn een onafhankelijk platform die zich inzet om wachtlijsten in de jeugdzorg te voorkomen. We werken daarom samen met flexibele krachten (ZZP-ers, eerstelijnspraktijken en zorgorganisaties) om vraag en aanbod zo goed mogelijk in te vullen. 

Door je als zorgverlener bij ons in te schrijven, heb je veel flexibiliteit, jij bepaalt tenslotte waar en wanneer je beschikbaar bent. Bovendien verzorgen wij de administratieve randzaken voor jou, zoals het versturen van de facturen en vind je op ons platform beschikbare opdrachten. 

Zo zorgen wij er voor dat jij bezig kunt zijn met wat jij het beste kunt:
het verlenen van zorg

Voordelen voor zorgverlener

Er zijn vele voordelen als jij als zelfstandige zorgverlener aansluit bij ons platform. We hebben ze hier voor je opgesomd.

Matching

Wij gaan alleen in zee met zorgorganisaties waarmee we een goede relatie en direct contact hebben. 

Als ZZP’er dien je voor de Belastingdienst verschillende opdrachtgevers te hebben. Die kun je vinden via ons platform. 

Je kunt jezelf aanmelden op beschikbare diensten of je laat jezelf via onze planners matchen op basis van jouw ingevoerde beschikbaarheid.

Eenvoudig bijhouden van jouw bevoegd en bekwaamheden, zodat mogelijke opdrachten op basis hiervan aan jou gematcht kunnen worden.

Behandeling

Op het moment dat jij gematcht bent aan een opdracht, krijg jij direct alle informatie over de aanvraag te zien via jouw inlog op ons platform. Met daarbij alle contactgegevens van de opdrachtgever zodat je eventueel nog extra informatie kunt uitvragen (de warme overdracht).

In samenwerking met Jouw Omgeving heb je via ons platform ook de mogelijkheid om (tegen een vergoeding), de behandeling volgens landelijke standaarden en richtlijnen uit te voeren. Je krijgt dan toegang tot een grote database met allerlei materiaal die je kan gebruiken in de behandeling en je kan in een beveiligde e-health omgeving de behandeling met je client uitvoeren. 

Ondersteuning

Kom je er niet uit? Dan zitten wij voor je klaar om je verder op weg te helpen. Bel of e-mail ons!

Administratie

Er zijn geen inschrijfkosten.
Voor ieder uur dat jij zorg geleverd hebt, vragen wij slechts €1,- (incl. btw) vergoeding voor onze dienstverlening. Dat gaat niet in onze zakken of een duur kantoor, maar investeren we weer in ons platform. Zo maken we de zorg beter! ​

Hiervoor verzorgen wij de administratieve afhandeling en facturatie voor jou. Ook houd je via ons systeem overzicht over de benodigde documenten. En uiteraard krijg je toegang tot de beschikbare diensten, zodat jij hier zelf geen acquisitie voor hoeft te doen.

Via ons platform factureer jij rechtstreeks aan de zorginstellingen.
En zij betalen jou rechtstreeks uit.

Wij kunnen onze opdrachtgevers ondersteunen met het eenvoudig en snel verwerken van betaalbestanden, zodat jij zo snel mogelijk jouw geld kunt ontvangen.

Aan het einde van het jaar ontvang je als service van ons een overzicht met al jouw opdrachtgevers, de aanvragen en de omzet die je daar gefactureerd hebt. Dit kun jij gebruiken bij de controle van jouw cijfers door de boekhouder/accountant.

Aan het einde van het jaar ontvang je als service van ons een overzicht met alle opdrachtgevers, de aanvragen en de omzet die je daar gefactureerd hebt. Dit kan jij gebruiken bij de controle van jouw cijfers door de boekhouder/accountant.

Leren

Geinteresseerd om te ontwikkelen op het gebied van het jonge kind? Neem tegen een vergoeding, deel aan bijscholingsdagen, volg e-learning modules of lees interessante artikelen uit jouw vakgebied. 

Voor Infant Mental Health professionals is er de mogelijkheid om na je inschrijving (gratis) deel te nemen aan een landelijke community. Zo heb je een netwerk om je heen van zorgverleners die expertise hebben binnen de geboorte – en jonge kind keten. 

Vragen en antwoorden

Op dit moment matchen wij vooral ten behoeve van de jeugdzorg en de gehandicaptenzorg. De zorgorganisaties waar we nu mee matchen zijn vooral gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. En we matchen zorgprofessionals aan aanbod voor ouders (volwassen GGZ). Daarnaast is er de mogelijkheid om via ons gematcht te worden aan plekken binnen de kinderopvang en Integrale Kindcentra (peuterspeelscholen). 

Wij vragen slechts €1,- (incl. BTW) per gewerkt uur dat jij aan de opdrachtgever factureert.

Je kunt bij ons aan de slag zodra je als zelfstandig zorgverlener actief bent. Dat betekent dat jij een inschrijfnummer van de KvK hebt. Zorg dat je dan alles bij elkaar hebt en ons inschrijfformulier kunt invullen. De inschrijving is kosteloos. Je betaalt pas, als je daadwerkelijk gematcht wordt. 

Jij kunt direct na een gewerkte dienst jouw uren indienen. Heb je meer gewerkt dan ingepland, dan kun je dit laten weten.
Dan zorgt onze matcher dat dit afgestemd wordt met de opdrachtgever.

Wij verwerken jouw ingediende uren tot een factuur en sturen deze naar de opdrachtgever. Zij zullen het verschuldigde bedrag vervolgens overmaken naar jouw (zakelijke) bankrekening.  Wij zorgen er daarbij direct voor dat jouw afdracht verrekend wordt.

Nee, het leveren van zorg is vrijgesteld van BTW. Over de diensten van IkWerkindeZorg wordt wel BTW verrekend. De €1,- die wij verrekenen is dan ook incl. BTW.

We hebben zelf veel ervaring in de jeugdzorg, zowel in loondienst als zelfstandig. We weten dus hoe fijn het is als alle administratie voor je geregeld wordt en jij je aandacht kan houden bij het kind en het gezin. Ook weten we dat het best een zoektocht is om als zelfstandige de juiste wegen te vinden. Er komen allerlei vragen op je af; van zorginhoudelijke vragen zoals “Welke methodiek is handig om te gebruiken” en “Hoe integreer ik e-health in mijn zorgtrajecten” tot aan “hoe vind ik mijn klanten” en “hoe regel ik mijn BTW”. 

Wij zijn dan ook een full service bureau, en denken graag op alle lagen met je mee. Je krijgt bij ons de technisch administratieve ondersteuning, en ook een netwerk met andere professionals om je heen. Bovendien is onze servicedesk bemand met professionals die de zorg kennen, zodat we ook goed met je mee kunnen denken. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je nog wat meer toelichting. Neem dan contact met ons op.